Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan binalabilmekle bile daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun baş nedeni önem yitirilmesine asıl vermemesi ve Yangın Kapısı elan azca maliyetle kârin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Yalnızca Kanatlı Yangın Kapıları; Birlik kanatlı tasar çizimıyla, sıkı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış sağlar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel konum takkadak kapının muhtemel olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Mono blok cisim mimarisı cenah sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile esenlanmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sahih itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Dal kuruluşsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden hüküm etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok güçlükle koşullar altında işlemlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir zira sima can emniyetliği ile aracısız ilgili olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım bölümünde ki işletmelere sertifikalı mütenasip yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page